Ballongflygning och ett flertal andra äventyr

När arbetet börjar bli för enformigt och när dagarna börjar bli för långa är det en sak som vi alla längtar efter: nämligen att få komma ut och uppleva världen. Att få ta del av en häftig upplevelse då och då kan verkligen berika ens liv och ge en ett minne som man kommer att bära med sig under resten av sitt liv. Problemet är bara hur man finner roliga utomhusaktiviteter, upplevelser och händelser som intresserar en. Det skulle hjälpa mycket om det hade funnits någon samlingsplats där man kunde ta en titt på alla tillgängliga upplevelser… och lyckligtvis nog finns detta faktiskt!

Upplevelserna hos Truestory

Om man är ute efter fantastiska upplevelser att antingen boka till sig själv eller någon som man tycker om är Truestory.se den perfekta sidan att besöka. Genom att göra en sökning hos dem kan man finna en lång rad med upplevelser i hela landet – och en dansk samt en norsk sida finns även för de som är ute efter upplevelser utanför Sverige. Det är lätt som en plätt att fylla i den kategori av upplevelse som man skulle vilja prova på och på så sätt omedelbart finna ens drömresa. Därefter behöver man bara boka, och sedan är allting klappat och klart.

Om man känner för att ge bort en resa som en fin gest kan man införskaffa sig presentkortet och presentasken som inte bara ser fin ut, men som även innehåller choklad till den lyckliga mottagaren. Bättre kan det knappast bli.

Hur går ballongflygning till?

Man kan läsa mer om ballongflygning här, men vi ska lite snabbt tala om den här fantastiskt roliga upplevelsen som man kan boka hos Truestory. Om det finns en upplevelse som man inte får missa så är det just denne!

Det är mitt i Skåne som den här otroliga ballongfärden äger rum, och det som framförallt ingår i bokningen är en 1 timmes flygning. Om man räknar med förberedelserna, champagnedopet och picknicken som även ingår tar det vanligtvis allt som allt 4 timmar att delta. Om man är intresserad av att hjälpa till med att sätta upp ballongen får man givetvis vara med på detta, men det är inget måste för passagerarna som hellre tar det lite lugnare. När ballongen har lyft kommer man att få en förträfflig utsikt över Skåne samt ett ballongdiplom när man återigen har landat.

Piloten som flyger ballongen har mer än 25 år av erfarenhet, vilket betyder att man inte behöver oroa sig över säkerheten eller styrningen. Allting är under full kontroll i alla lägen! Ballongflygning är verkligen fantastiskt roligt, men glöm inte att även ta en titt på alla de andra upplevelserna som erbjuds hos Truestory. Man kommer säkerligen att hitta ett flertal guldklimpar bland deras breda sortiment.